Kuvert beskrivelse

Hvide standard kuverter med opretstående flap til postforsendelser mv. Formatet er M5 lig med 155 x 220 mm. Kuverten er beregnet til at folde et eller flere stykker A4-papir 1 gang og putte det i kuverten. Denne kuvert fås både med og uden rude. Kuverten har åbning på langs, der gør det mindre besværligt at putte dine breve/fakturaer i kuverten.

Trykning

Trykningen er baseret på trykning på forsiden af kuverten. Vi kan trykke fra sort til 4 farver. Der kan være begrænsninger ved trykning til kant og på selve flappen. Vær opmærksom på at kuverten er samlet med limkanter og dermed består af 2 og 3 lag papir. I overgangen imellem 2 og 3 lag papir vil der kunne anes ”streger”, hvis selve trykket er placeret lige der. Bemærk der er et tillæg, hvis trykket overstiger 50% af formatet.

Pakning

500 ex pr. kasse.

Variable data

Vi kan sagtens printe dine adresser på kuverterne til din Direct Mail udsendelse. Du leverer bare en excel fil med adresserne, så printer vi modtager adresserne direkte på kuverten. Vi klarer også pakningen af dit indhold. Kontakt os for nærmere information vedrørende variable data og dine muligheder.

https://www.viaprint.dk/variabledata/

Produktinfo

  • Gramvægt: 90 gram
  • Type: Ubestrøget hvid offset papir
  • Miljø: Svanemærket
  • Flap: Opretstående
  • Foertryk: Grå

Holdbarhed

Denne kuvert er med stribseal lukning. Limfladen til lukning er dækket af et tyndt stykke papir, som pilles af ved anvendelse af kuverten. Stribseal lukningen giver en længere holdbarhed af kuverten. Bemærk vi anbefaler opbevaringen af kuverterne mørkt, koldt og tørt.

Sortiment

Der findes et stort udvalg af forskellige kuverter til forskellige formål. Kontakt os venligst, hvis du har specielle krav i forhold til størrelser, rudeplacering, papirfarve eller trykplacering.

Prisberegner

I alt ex. moms og forsendelse : 872 Kr.

Fortsæt