Aftalekort, en nem og praktisk løsning på dine kunders aftaler.

Aftalekort bruges hos frisører, tandlæger, lægeklinikker, dyrehospitaler, massører, kiropraktor, alternativ behandlinger osv.  Standardformatet er 85 x 55 mm, som er samme størrelse som dit kreditkort.

Indhold

Ofte indeholder aftalekort informationer som firmanavn, navn, firmaadresse, telefonnummer, mobilnummer, hjemmeside, CVR-nummer, EAN-nummer og eventuelt en beskrivelse eller statement af hvad du kan gøre for dine kunder!

På bagsiden er der placeret et lille skema. Her kan der angives, hvilken dato og klokkeslæt, der aftalt for næste møde, behandling eller konsulation.  

Logo

Husk at placerer dit logo, så det skaber genkendelighed og fremstår tydeligt!

Forædling

Du kan forbedre holdbarheden ved at give dine aftalekort en kachering. Kachering er en tynd plastfolie, som er smudsafvisende. Du kan vælge imellem mat, blank eller soft touch kachering.

Pakning

Vi pakker dine nye aftalekort i en lille visitkortæske, som er lavet af hvid karton.

TIPS:

Vi anbefaler at rammer tæt på kanten undlades på aftalekort.

Arkføringen på maskiner er ikke 100% præcis uanset hvilken produktionsmetode, man bruger. Der kan være en lille forskydning i arkene på 0,5 til 1 mm hvilket gør, at rammer vil variere og virke skæve når kortene er skåret. 

 

Ensidet karton

Også kaldet postkortkarton bruges f.eks. til postkort og indbydelser, fordi billedet står flot på forsiden, og bagsiden er ideel at skrive på. Vores standardgramvægt er 235 gram.

Silkemat

Silkemat papir har en fuldbestrøget overflade, og virker derfor blødt og glat. Vores standard gramvægte er 300 gram og 350 gram. Silkemat har en knap så god skrivevenlig overflade. Bruger du tusch eller kuglepen, så kan du nemt komme til "tvære" skriften lidt ud. Det er knap så pænt!

Offset

Offset papir er ubestrøget, og har et mere rustikt look, som man bl.a. kender fra almindeligt brevpapir og kuverter. Vores standardgramvægt er 300 gram. Offset papir er meget skrivevenligt.

Vi kan naturligvis også hjælpe hvis du ønsker et andet slags papir – kontakt os og hør om dine muligheder på info@viaprint.dk

Prisberegner

I alt ex. moms og forsendelse : 237 Kr.