Kuvert beskrivelse

Hvide standard kuverter med nedfalset flap til postforsendelser mv. Formatet er C4 lig med 229 x 324 mm. Denne kuvert fås både med og uden rude. Kuverten har åbning på den korte side.

Trykning

Trykningen er baseret på trykning på forsiden af kuverten. Vi kan trykke fra sort til 4 farver. Der kan være begrænsninger ved trykning til kant og på selve flappen. Vær opmærksom på at kuverten er samlet med limkanter og dermed består af 2 og 3 lag papir. I overgangen imellem 2 og 3 lag papir vil der kunne anes ”streger”, hvis selve trykket er placeret lige der. Bemærk der er et tillæg, hvis trykket overstiger 50% af formatet.

Pakning

500 ex pr. kasse.

Variable data

Vi kan sagtens printe dine adresser på kuverterne til din Direct Mail udsendelse. Du leverer bare en excel fil med adresserne, så printer vi modtager adresserne direkte på kuverten. Vi klarer også pakningen af dit indhold. Kontakt os for nærmere information vedrørende variable data og dine muligheder.

https://www.viaprint.dk/variabledata/

Produktinfo

  • Gramvægt: 100 gram
  • Type: Ubestrøget hvid offset papir
  • Miljø: Svanemærket
  • Flap: Nedfalset
  • Foertryk: Grå

Holdbarhed

Denne kuvert er med stribseal lukning. Limfladen til lukning er dækket af et tyndt stykke papir, som pilles af ved anvendelse af kuverten. Stribseal lukningen giver en længere holdbarhed af kuverten. Bemærk vi anbefaler opbevaringen af kuverterne mørkt, koldt og tørt.

Sortiment

Der findes et stort udvalg af forskellige kuverter til forskellige formål. Kontakt os venligst, hvis du har specielle krav i forhold til størrelser, rudeplacering, papirfarve eller trykplacering.

Prisberegner

I alt ex. moms og forsendelse : 1.108 Kr.

Fortsæt