Limbundet bøger 

Bøger og kataloger bruges til mange formål og produkter. Et produkt katalog bruges ofte til at præsenterer dine produkter eller budskaber. Et produkt katalog har lang levetid og anvendes som værktøj i dagligdagen hos dine kunder.

Bøger eller kataloger produceres hovedsageligt i 4+4 farver på et hvidt stykke papir med et omslag, som er et stykke kraftigere papir. Vi anbefaler en kachering udvendig på omslag, som er et tyndt lag plastfolie. Folien er smudsafvisende og forlænger holdbarheden af dine bøger eller kataloger.

Limbinding 

En limbundet bog produceres således at indholdssiderne bliver fræset en lille smule, så limen kan trænge ind i papiret og ”binde” de enkelte sider sammen. Indholdet bliver limet ind i omslaget og renskåret i top, bund og siden.

Pakning

Dine bøger eller kataloger bliver efter limbinding pakket i en tryksagskasse i passende antal. Tryksagskassen er produceret af brun bølgepap. Kasserne bliver mærket med antal og titel på tryksagen og eventuelt et varenummer, hvis det ønskes.

Ved større oplag og sidetal giver vi gerne et rigtig godt tilbud. 
Kontakt os på info@viaprint.dk eller på telefon 97 51 14 00

Valg af papir 

Vi tilbyder 2 forskellige standard typer papir til dine bøger og kataloger. Kontakt os venligst, hvis du har andre, ønsker til papir.

Offsetpapir 

Offsetpapir er træfrit ubestrøget papir, som er stort set identisk med almindeligt papir, du bruger til din egen kontorprinter. Offset papir har en god læsevenlig overflade og den sorte tekst er nem at læse. Offset er særdeles velegnet, hvis din manual eller brugsanvisning består af sort tekst og stregtegninger.

Silkemat 

Silkemat papir er bestrøget papir, som har en jævn silkemat overflade, som føles glat og lækkert. Der kan være lidt genskin i papiret i forhold til ubestrøget, men ikke noget der er væsentlig i forhold til læsbarheden. Silkemat giver dine billeder en bedre trykbarhed og har du mange billeder i din manual eller brugsanvisning, så vil vi anbefale denne type papir.

Papir oversigt

  • 90 gram Offset papir, træfrit
  • 100 gram Offset papir, træfrit
  • 120 gram Offset papir, træfrit
  • 130 gram Silkemat, træfrit
  • 170 gram Silkemat, træfrit

Et stykke 90 gram offset har stort samme tykkelse som et stykke 130 gram Silkemat.

Et stykke 120 gram offset har stort samme tykkelse som et stykke 170 gram Silkemat.

Prisberegner

(Min: 1, Max: 9999)
(Min: 10, Max: 320)
(Min: 10, Max: 320)
I alt ex. moms og forsendelse : 1.567 Kr.