Postkort 

Postkort eller kort kan bruges til mange formål.

Sæsonkort 

Lav dine kort som sæsonkort og send en sommer- eller julehilsen til dine kunder på den gode gammeldags facon. En sommerhilsen med orientering om din virksomheds ferielukning eller åbningstider i ferien er en praktisk måde at formidle dit budskab. En personlig julehilsen med ønske om en glædelig jul og lykkebringende nytår giver altid taknemmelighed og anerkendelse. Dine kunder vil have dig i frisk erindring for det kommende år.

Produktvifte 

Man kan lave flere varianter af produktkort og samle det i præsentable produktsæt. En samling kort kan bores med et hul i et hjørne og eventuelt samles med protokol skrue, så man har en produktvifte. En nem måde at præsentere en produktserie med dertil hørende stamdata på den læsevenlige bagside.

Protokolskrue 

En protokolskrue eller bogskrue fås i mange forskellige udgaver. Metal sølv eller guld. Plast sort eller hvid.

Skruens diameter er 5 mm og hoveddiameter er 10 mm. Protokolskruer fås i forskellige længder, så de passer til dine produktvifter. Vi giver gerne et all inclusive tilbud på trykning af kort, samling i sæt og isætning af protokolskrue til færdige sæt. Kontakt os venligst!

 

Vi anbefaler trykning af postkort på et stykke ensidig karton med fuldbestrøget forside og med matbestrøget skrivevenlig bagside. Trykning på karton giver en fremragende trykfarveglans og farvesætning.

  • Kvalitet: 235 gram Karton ensidig
  • Bestrygning: Tripelbestrøget forside og matbestrøget bagside
  • Kartontype: GC1

Vores standard karton er en gedigen allround kartonkvalitet, som har en fornuftig stivhed. Kartonen er velegnet til billeder på forsiden. Bagsiden har en lille smule bestrygning, som gengiver billeder og grafik på en tilfredsstillende måde, men har også en god læsbarhed for tekst.

Vær dog opmærksom på at kartonens hvidhed er lidt mindre end almindeligt papir til sammenligning.

Prisberegner

(Min: 1, Max: 5000)
I alt ex. moms og forsendelse : 619 Kr.

Fortsæt